Over ons

Interactie is in feite een heel luxe antwoordapparaat dat niet alleen de telefoon opneemt maar persoonlijk reageert en zaken regelt, net even wat meer dus dan alleen een bericht achterlaten.

Ingrid Maks, de drijvende kracht achter Interactie, begon op 1 januari 1992 vanuit het in 1989 begonnen Tekstverwerkingsbureau Elburg, Voordat zij Interactie begon was Ingrid ruim 10 jaar secretaresse bij een groot bedrijf in Harderwijk en deed daar een schat aan ervaring op. Die ervaring gebruikte zij toen – maar nu nog steeds – om Interactie te maken wat het nu is: een betrouwbare, stabiele partner. Ingrid begon in eerste instantie alleen, maar inmiddels zijn er – door het nog steeds groeiend aantal relaties – een aantal vaste medewerksters.

In 1992 bestonden *21, ISDN, het mobieltje laat staan “de cloud” nog lang niet en werd gewerkt met een doorschakelapparaat, een pieper en een fax. Dat is nu heel anders en dat Interactie door de jaren meegroeide met die nieuwe technieken zal duidelijk zijn. De diversiteit van onze relaties (voor een aantal werkt Interactie al sinds 1992!!) is enorm en dat maakt dat er een schat aan ervaring is in de diverse soorten telefoongespreken.

Telefoonnummer
0525-683545

Email
info@interactie-elburg.nl

Adres
Korenbloem 16, 8081DG, Elburg